Wie ben ik

Mijn naam is Neeltje Doornenbal. Ik ben meer dan 25 jaar samen met mijn grote liefde en we hebben twee fantastische kinderen. Ik heb altijd een grote interesse gehad in mensen. Daarom ben ik de opleiding psychologie gaan doen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met als afstudeerrichting Ontwikkelingspsychologie. Daarna heb ik 12 jaar met veel plezier in de geestelijk gezondheidszorg gewerkt.

Na twee heftige verlieservaringen en een burn-out had ik zelf hulp nodig. Zo kwam ik in contact met NEI-therapie. Ik bemerkte dat ik in één behandeling al ongelofelijke stappen kon zetten. Het was echt een doorbraak in mijn proces. Ik bedacht meteen, dit wil ik zelf ook gaan doen om anderen mee te helpen!

Na mijn herstel ben ik de Opleiding tot Coach in Vitaliteit en Innerlijke Kracht gaan volgen waarin ik o.a. NEI-therapie leerde toe te passen. Dit maakte me zo enthousiast dat ik vervolgens de opleiding Auratouch Energetisch Healer aan het Nederlof Centrum in Amsterdam ben gaan doen. Met de module Voeding en de opleiding Medische Basiskennis heb ik het traject tot Paramedisch Natuurgeneeskundige behaald. Na het opzetten van mijn praktijk ben ik me verder gaan ontwikkelen via De Spirituele School van Monique Timmers, daar heb ik alle 5 graden theoretisch en praktisch doorlopen waarin ik o.a. leerde te werken met de fantastische energetische stoelen. In 2019/2020 heb ik de beroepsopleiding Werken met familieopstellingen gedaan bij de Smederij in Soerendonk en in 2021 de training vloerankers en & systemische rituelen bij JategenNu.

Door het opzetten van mijn praktijk Hart voor jou, waar ik kan werken met al deze verschillende behandelmogelijkheden, heb ik echt mijn passie gevonden. Ik sta dan ook met hart en ziel voor jou klaar! 

Ik ben positief ingesteld, schep een veilige sfeer, werk intuïtief, confronteer eerlijk en ben bovenal heel begaan met jou om het beste resultaat voor jou te verkrijgen.

 


Helpen is iemand de kracht geven zelf iets aan het probleem te doen.