Ervaringen

 

Lieve Neeltje,

Wat ben ik blij dat ik zoveel van jou heb mogen leren. Het was heel moeilijk voor mij om hulp te vragen en iedere keer weer te komen en dingen in te zien. Maar nadat ik geweest was voelde het goed en kreeg ik nieuwe inzichten. Ook emoties tonen deed ik niet en dat heb ik nu geleerd. Het is nog steeds niet makkelijk maar het lukt. Een aantal dingen zal ik nooit vergeten die je zei:

-Emoties laten stromen, sta ze toe, voel ze en stop ze niet weg.

-Ik hoef de wereld niet te redden. Wat een opluchting haha.

-Verantwoordelijk voor je eigen gevoel, en niet voor de ander zijn gevoel.

En wat heb ik een rust gekregen. Ik lees boeken, kan rustig gaan zitten met een kopje koffie. Wat ook heel fijn is, ik slaap weer. Zo gauw ik het bed voel (als ik al niet op de bank in slaap gevallen was). Zo fijn. Heel erg bedankt Neeltje. Het ga je goed!

Liefs Yvonne


Ik wist niet meer precies wat ik aan moest met mijn relatie. Wat voelde ik nu echt voor mijn partner? Het liep niet lekker, maar ik wilde ervoor vechten. Ik wist alleen niet hoe. Waarom had ik altijd zoveel twijfels en waar kwam de boosheid vandaan? Mijn zus vertelde me over Neeltje en toen heb ik de website bekeken. Dit sprak me wel aan. Eerst ben ik alleen naar haar toe gegaan en daarna ook samen met mijn partner. De behandelingen hebben me al veel opgeleverd. Zo ben ik veel bewuster geworden van dingen. Waarom reageer ik op een bepaalde manier en waarom reageert hij op een bepaalde manier. Ook weet ik nu dat bepaalde dingen zijn ontstaan in mijn jeugd. Een groot deel van deze emoties heb ik kunnen loslaten dankzij de Nei-therapie die Neeltje toepast. Deze therapievorm heeft grote indruk op me gemaakt. Er komen zaken naar voren uit je onderbewustzijn. Iets waar je, je van te voren niet bewust van bent, maar oh zo logisch is als het naar voren komt. Samen met mijn partner hebben we gesprekken met Neeltje. Zo komen we elke keer erachter wat de verbeterpunten zijn in onze relatie. We ontdekken bepaalde patronen in de manier waarop we met elkaar omgaan. Ook wordt besproken wat er wel goed gaat. Onze relatie gaat nu een stuk beter! Maar we blijven nog even bij je komen Neeltje!

Bedankt!
K.


Na een aantal jaar het gevoel te hebben gehad dat ik niet helemaal mezelf was, was het tijd om er wat aan te doen. Weg met die onzekere gevoelens en tijd om mezelf op nummer 1 te zetten.

Voordat ik bij Hart Voor Jou kwam, wist ik niets over NEI-therapie, maar mijn ervaringen zijn heel erg positief. Ik leer mezelf steeds beter kennen en leer hier ook mee om te gaan. Zoals Neeltje zei: Vergelijk jezelf met een ui, we gaan alle laagjes pellen totdat we weer bij de kern uitkomen, je ware ik. 

Het zal niet vanzelf gaan, maar ik kijk met een positieve blik naar de weg die ik nog te bewandelen heb.


Neeltje heeft me super goed geholpen. Heel erg bedankt!

M. 


Ik ben naar Neeltje gegaan wanwege angst / paniekklachten en ik sliep erg slecht en onrustig. Ik ben 13 jaar en ze heeft me hier heel goed mee geholpen, daarbij is ze ook nog kei aardig. Ik raad Neeltje dan ook echt aan voor anderen ! In een korte tijd was er al een hele vooruitgang en nu ben ik blij dat ik weer lekker in mijn vel zit.

Bedankt Neeltje......Super !!!!

L.

Mijn dochter zat al een hele poos niet lekker in haar vel. Spanningen, angsten en slecht slapen. Heel vervelend om te zien bij je kind. Na vanalles geprobeerd te hebben, zonder echt resultaat kwam ik via via bij Neeltje terecht. Naar de eerste afspraak zijn we samen geweest en naar de daarop volgende afspraken ging mijn dochter alleen. Neeltje hield me goed op de hoogte van haar bevindingen en vraagt steeds mijn reactie. Ook al was ik er dus niet bij, de betrokkenheid blijft heel groot en dat voelt goed. Na een paar behandelingen, die mijn dochter als erg prettig ervaarde, besefte ik ineens dat mijn dochter weer lekker in haar vel begon te zitten; ze sliep weer goed, trok er weer op uit met vriendinnen en ging weer uitdagingen aan en dat doet erg goed om te zien als ouder. Ik heb vaak gezegd "het lijkt wel of ze met een toverstaf bewerkt is" zo snel en verbluffend was het resultaat.   Ik kan Neeltje aanbevelen bij iedereen die met een dergelijk soort klachten rondloopt. Ik heb haar naam al bij veel mensen laten vallen omdat ik nog steeds verstelt sta van de geboekte resultaten en en niet allerminst omdat het zo prettig is om met haar te werken.

Ik sluit me aan bij de woorden van mijn dochter: Bedankt Neeltje......Super!!!

Moeder van L.


" Op het juiste moment de juiste persoon: Neeltje".

In alle vrijheid met alle respect heb ik 'n enorm sterke, positieve draai hervonden in m'n leven.

Er is meer ruimte gekomen, alles is inzichtelijk gemaakt; rekening houdend met de persoon die ik ben. Het beste wat ik had kunnen doen en daarbij zeer interessant!

Neeltje, nog altijd: zo bedankt!

T.B. uit Eindhoven


Ik wist niet hoe ik verder moest met mijn leven. Ik geloofde niet meer in mezelf. Ik had zo veel angst, voor het onbekende. Ik stopte me helemaal weg, ik dacht zo veel in mezelf. Ik wist het echt niet meer. Ik dacht alles in het negatieve. Ik wist niet wie ik echt was. Ik worstelde zo veel met mezelf, omdat ik in het verleden veel heb mee gemaakt.

En toen kwam Neeltje.

Ze heeft me geholpen om van de angst af te komen. Vooral voor het onbekende. Ik ben meer in mezelf gaan geloven. Meer positieve gedachten en gevoelens. Ik durf steeds meer nieuwe avonturen aan te gaan. En niet in het angstige, onbekende blijven hangen. Met veel praten, oefeningen is het me gelukt. Het verleden blijft altijd wel bij mij, maar ik kan er wel beter mee omgaan.

Dankjewel Neeltje voor alles.

Julia


Toen ik voor het eerst bij Neeltje kwam, had ik nog nooit gehoord van Nei-therapie, maar ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb heel veel over mezelf geleerd tijdens mijn bezoeken aan Neeltje. Neeltje is iemand die goed aanvoelt hoe jij bent en in het leven staat en exact de juiste dingen op het juiste moment weet te zeggen. Ze zal je niet veroordelen maar leeft met je mee, geeft goede adviezen en is altijd bereikbaar na de sessie mocht dat nodig zijn. Ik begon op een dieptepunt in mijn leven en eindigde met een hoogtepunt (zwanger!). Neeltje heel erg bedankt voor al je hulp!!!

 Lieke


Vanaf het eerste moment dat ik bij Neeltje binnenstapte, voelde het heel vertrouwd. Ze heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen processen en die van de mensen om mij heen. Dat heeft me geholpen om op een andere manier in het leven te staan. Hierdoor ging ik mezelf positiever behandelen - en het leek wel een wonder hoe mensen in mijn omgeving ineens óók anders met me omgingen. Ik ben blij dat Neeltje me hierin begeleid heeft en zal haar zeker bellen als ik in de toekomst weer ergens mee worstel.

M.


Na een vervelend ongeluk en de ''diagnose'' van de huisarts ''burn out'' ben ik al zoekende naar hulp die mij paste, uitgekomen op de site van hart voor jou. Bij het lezen van de manier van werken, schoot ik vol. Dit was wat ik nodig had. Wordt het vergoedt? Dat was mijn eerste gedachte (mijn rationele ik, die liever geen geld uitgeeft aan dit soort dingen), nee dat werd het niet.....Hmm. Maar het spreekt me zo aan, dus ik ga gewoon bellen Direct na de eerste afspraak wist ik zeker dat ik hier goed zat. Dan wordt het maar niet vergoedt, dit voelt goed! (gevoel, mijn hart spreekt).

Ik heb heel wat sessies gehad, zowel pratend als via de NEI therapie kwamen er onderwerpen aan bod waar ik iets mee kon en wilde doen. Verbazingwekkend wat de NEI therapie doet. Aan de slag met mijn onderbewuste, goh ik wist niet wat daar nog allemaal verstopt zat. En ja, het is soms erg lastig, want er komen dingen voorbij waar je liever niet aan wilt. Maar het was de moeite waard. Inmiddels een jaar verder, voel ik me beter dan ooit. Ik ken mezelf en ik BEN mezelf. Dit is vaak een lastig gezegde, want wie BEN ik nou echt? Tijdens de therapie heb ik geleerd om te onderzoeken waarom ik deed wat ik deed en voor wie, voor mezelf of voor een ander. Nou ik was met name bezig om het de ander naar de zin te maken, waarbij ik mezelf vergat. Ik rende maar door en genoot niet! Ze hebben het vaak over een ''knopje'' dat je om moet zetten. Dit is ook echt zo, alleen lukt het pas wanneer je er volledig voor open staat en alles aan durft te grijpen wat op je pad komt om van te leren, ook de hele vervelende en moeilijke onderwerpen die aan bod komen en situaties die je daarvoor door moet. Als je dat gaat doen, zul je merken dat de dingen die om je heen en met jou gebeuren, gebeuren omdat jij het nodig hebt, omdat jij ervan moet/wilt leren. Het lijkt dan allemaal toeval, maar ik merk dat ik daar rust in vindt. Dat wat op mijn pad komt, is voor mij bestemd.

Een echte aanrader als je met jezelf aan de slag WILT! Als je moet (wat vaak de 1e gedachte is) is het wat lastig om te starten en vol te houden, maar gaandeweg zul je merken dat je dit ook voor jezelf WIL doen!

Neeltje ik wil jouw super bedanken voor alle goede hulp!

S.


We zijn via via bij Neeltje terecht gekomen voor onze relatie, allebei totaal geen zweverige types, dus over onze eerste ontmoeting waren wij vrij sceptisch... Echter na het eerste gesprek voelde het goed, en konden we ons openstellen en dit achter af ook steeds meer naar elkaar! Onze ervaring is dat Neeltje ons beiden heeft laten kijken en voelen in ons onderbewust zijn. Iedereen heeft een rugzak en door de sessies met Neeltje konden wij daar meer openheid en vrede mee vinden. We zijn Neeltje ontzettend dankbaar voor de inzichten die we hebben gekregen, en de moed  en kracht om op sommige momenten door te gaan!  

Enorm bedankt Neeltje.

Liefs Tom & Joyce 


We hebben allemaal wel diepte, en hoogtepunten in ons leven.

Ik zat in een fase van mijn leven dat ik een paar dieptepunten had gehad en weer op weg omhoog was. Ik bleef steken.... Een vriend van me heeft me het telefoonnummer van Neeltje gegeven. Ik heb haar gebeld en ben bij haar in behandeling gegaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar had besloten om het maar op me af te laten komen. Neeltje is een paramedisch geneeskundige en psycholoog.

Met verschillende dingen die ze doet was ik niet bekend en ik voelde op dat moment ook niks. Maar als ik kijk naar de tijd dat ik bij Neeltje onder behandeling was/ben, ben ik vooruit gegaan, en voel me weer een stuk beter. Wat ikzelf duidelijk "aan kan wijzen" wat voor mij goed was en is, zijn de gesprekken die ik met haar heb gehad. Ze is duidelijk, ze spiegelt, en heeft me opdrachten gegeven waar ik echt iets mee kon/kan! Dit hebben we samen besproken en ik ben een stuk dichter bij mezelf gekomen. Ook heeft ze een dossier van mij gemaakt waar ik altijd op terug kan vallen. Mijn sterke punten, mijn valkuilen, mijn tegenstrijdigheden, en hoe ik daar mee om kan gaan.

Door de combinatie van alles wat ze doet ben ik weer verder op mijn weg gekomen, en ben daar heel happy mee! Alles komt goed!!

Dank je wel Neeltje!

José


Ik zat met mijn handen in het haar, ik wist niet wat te doen, voelde me onzeker…

Neeltje heeft me verbaasd over wat er in een sessie naar boven kwam vanuit het onderbewustzijn…iets wat me blijkbaar veel bezig hield maar waar ik me dus niet van bewust was. Ook bij het verwerken van zaken uit het verleden heeft ze mij door middel van diverse methoden geholpen.

Het is een hele effectieve manier van behandelen. Met één sessie verzet je al bergen, en het brengt je verder. Ik sta weer in mijn kracht en kan het iedereen aanraden. Go for it!

Het is zonde om te blijven zitten met problemen die je leven beïnvloeden.

Life is too short and it’s so beautifull!!!

Liset uit Venlo